Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

consument

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

radio2 natuurweekend

Afbeelding van het programma: radio2 the rat pack

radio2 the rat pack

Bestel nu tickets voor Radio2 The Rat Pack in Concert op woensdag 21 of donderdag 22 december in Antwerpen

radio2 stelt voor

ma 24 okt. - 0:11

Op woensdag 21 en donderdag 22 december presenteert Vanessa Vanhove 'The Rat Pack in Concert' in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Een avond om nooit te vergeten met de mooiste stemmen van bij ons!
the rat pack
© Canva

The Rat Pack Live

Net vóór kerst valt er iets groots te beleven in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Op woensdag 21 én donderdag 22 december presenteert Vanessa Vanhove een nieuwe editie van Radio2 The Rat Pack in Concert. Samen met de VRT Big Band zingen onder meer Helmut Lotti, Manou Kersting, Erik Goossens, Ivan Pecnic en Dennis van Aarssen de mooiste melodieën van de jaren 50 tot nu. Laat de grootste hits van Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Cole Porter maar komen! 

Bestel hier je tickets!

Veel smokings op het podium

Helmut Lotti heeft niet alleen een groot hart voor rock 'n roll. Hij is ook niet te houden als hij swingmuziek hoort. Voor Vanessa Vanhove zet hij met plezier zijn keel open voor een goede crooner.

Tijdens The Rat Pack in Concert zal je ook heel wat smokings op het podium zien: hét handelsmerk van De Grungblavers, een muzikaal gezelschap dat evergreens in het Antwerps vertaalt. Erik Goossens en Ivan Pecnik zullen er alvast bij zijn.
 
Manou Kersting is niet alleen een gevierd acteur. Hij kan ook 'liedekens zingen', wat hij bewezen heeft met de groepen W.A.C.K.O. en Off The Record. Manou is zelfs in staat om alle instrumenten van de VRT Big Band te imiteren. Hij kan zelfs feilloos een faxmachine nabootsen.

 

Uit Engeland verwachten we Clare Teal, de zangeres die in 2008 samen met Helmut Lotti 'L-O-V-E' zong. Zij werd verschillende keren bekroond met de titel 'Jazzvocaliste van het jaar'.

Ook uit Groot-Brittanië komt Anthony Strong, jazzzanger, pianist en componist. Hij is de nieuwe jazzsuperster uit Engeland.

Verrassend is ook dat Loredana komt zingen tijdens Radio2 The Rat Pack in Concert. Deze fantastische zangeres is de vrouwelijke stem van 2 Fabiola.

Ook Dennis van Aarssen is van de partij, de jongste en populairste crooner van Nederland. In 2019 won hij The Voice of Holland. 

 

Kaartjes voor Radio2 The Rat Pack Live

Radio2 The Rat Pack in Concert wordt een heerlijk en uniek swingconcert en een waardig eerbetoon aan de legendarische crooners. 

Bestel hier je kaartjes!

Het concert is voor iedereen te herbeleven tijdens 'Radio2 The Rat Pack' op zondag 1 januari 2023, via de Radio2-app en in de app van VRT MAX.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet