Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

  • Antwerpen

mis niets!

Aha!

Radio 2 stelt voor

consument

Erop uit

Ga gratis genieten van Status Quo, Regi Live en Novastar op Casa Blanca

zo 26 jun. - 10:23

Tussen 2004 en 2013 kon je in de abdij van Hemiksem jaarlijks terecht voor het Casa Blanca Festival. Het populaire 4-daagse festival trok in zijn topjaren meer dan 85.000 bezoekers, tot 25.000 mensen per dag. En nu is Casa Blanca helemaal terug van even weggeweest, op de vertrouwde locatie, maar in een nieuwe vorm. Geen festival van 4 dagen maar een concertreeks van 10 avonden tussen 23 juni en 3 juli.

Variatie troef

Nadat eerder aangekondigde edities van 2020 en 2021 niet konden plaatsvinden (je weet wel waarom), hebben de organisatoren een programma om 'u' tegen te zeggen in elkaar gestoken, met namen zoals Status Quo, Bart Peeters, Regi Live, Zornik, Trixie Whitley, Raymond van het Groenewoud, Suzan & Freek, Metejoor, K3, The Beach Boys en nog veel meer. Een brede programmatie dus op een fantastische locatie tussen het groen die veel muziekliefhebbers zal kunnen bekoren. Optimaal en veilig genieten in de beste omstandigheden, wat wil een mens meer? 

Alle info over het Festival vind je op deze site.

Ga gratis genieten! 

Radio 2 heeft tickets voor donderdag, vrijdag en zaterdag. Op donderdag  30 juni voor Status Quo, op vrijdag 1 juli voor Regi Live en op zondag 3 juli voor Novastar. Zin om een avondje heerlijk te gaan genieten? Geef dan snel antwoord op onze vraag en laat ons weten welke avond jouw voorkeur geniet!

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet