Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 zomerhit

consument

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Ga mee op de Radio2 Benebene cruise naar de Noorse Fjorden

radio2 stelt voor

zo 17 sep. - 10:00

Ga van 21 juni tot 28 juni 2024 mee met Radio2 Benebene op cruise naar het gelukkigste land ter wereld: Noorwegen! Ontdek de Noorse fjorden en al zijn natuurpracht, cultuur en gastronomie. In het gezelschap van Herbert Verhaeghe, Barbara Dex, Lisa Del Bo en Bart Herman.
Noorse Fjorden
© projectreizen.be

Ga met Radio2 Benebene mee naar de wonderlijke Noorse Fjorden van Noorwegen! We maken er samen een onvergetelijke ervaring van. Als de boot aanmeert, kun je aan land gaan en het echte Noorse leven ontdekken op eigen ritme of via een georganiseerde excursie. Onderweg geniet je niet enkel van het uitzicht, maar ook van de luxueuze manier van het leven aan boord. Na het eten nog niet direct naar de kajuit? Geniet van het avondprogramma van Radio2 Benebene. 

De Vaarroute 

Op vrijdag 21 juni nemen we afscheid van het vaste land in Kiel, Duitsland. Zaterdag 22 juni meren we een dag aan in Kopenhagen. Zondag 23 juni genieten we van een dag op zee, om maandag 24 juni Bergen in Noorwegen te bezoeken.

Bergen

Bergen is de tweede belangrijkste stad van Noorwegen. De houten huizen die langs de smalle en donkere straatjes krioelen laten de stad in mysterie baden. Daarnaast is ook de ligging zeer bijzonder: de stad is omgeven door 7 bergen.

Geiranger en Hellesylt

Dinsdag 25 juni varen we tot in Hellesylt, de toegangspoort tot een spectaculair Noors landschap genesteld in het land van de fjorden. De weg naar het dorp gaat langs de wereldberoemde Geirangerfjord, een prachtige ervaring die je je nog lang zal herinneren.

Haugesund

Woensdag 26 juni nemen we afscheid van Noorwegen in Haugesund. En vrijdag 28 juni meren we weer aan in Kiel, Duitsland. 

Kan je niet wachten om mee te gaan? Klik hier!

Noorwegen

Noorwegen

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet