Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

  • Antwerpen

mis niets!

Aha!

Radio 2 stelt voor

consument

Erop uit

Gratis naar Nile Rodgers op Arena5

ma 27 jun. - 20:00

Op 6 juli trakteert Nile Rodgers & zijn legendarische disco-funkband CHIC op een show vol strakke beats, funky baslijnen en ritmische gitaarriffs! Gooi die dansbenen dus maar los en smeer je stembanden, want het belooft een zwoele zomeravond te worden!

Nile Rodgers is één van de sterren van de tweede editie van Arena5, de prachtige open-air summer arena die opnieuw dé zomerse hotspot wordt voor muziek- en cultuurliefhebbers in Brussel en ver daarbuiten. Het podium met adembenemend zicht op het Atomium bevindt zich op het Belgiëplein, te midden van de statige Tentoonstellingspaleizen van Brussels Expo. De bontgekleurde line-up heeft voor ieder wat wils: van jazz en funk over Franse pop en rap tot wereldmuziek en zelfs een streepje electro.

CHIC 

Op 6 juli kan je op Arena5 terecht voor het optreden van Nile Rodgers en zijn band CHIC. Die werd in 1976 opgericht door Nile Rodgers en bassist Bernard Edwards. Samen namen ze drummer Tony Thompson en zangeressen Norma Jean Wright en Alfa Anderson onder de arm en zo werd CHIC geboren. De Amerikaanse band schreef geschiedenis met knallers van hits zoals 'Le Freak’, 'Good Times’ en 'Everybody Dance'.

Kom dansen!

Zin om de dansbenen los te gooien? Geef dan snel antwoord op onze vraag en win je duoticket! 
 

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet