Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

zomerhit

consument

Aha!

Erop uit

Radio 2 stelt voor

ladybikers

Speel mee

Het leven wordt duurder: hoe pak jij het aan?

do 10 mrt. - 13:06

De energie- en brandstofprijzen bereiken recordhoogtes. Ook andere producten zoals boter of brood zijn plots veel duurder geworden. Hoe houden we het nog enigszins betaalbaar? Radio 2 helpt mee. We verzamelen al jullie tips en ideeën, én zoeken oplossingen en advies bij de beste experten.

Alles wordt duurder. Gas, elektriciteit, brandstof, stookolie, maar ook bouwmaterialen, brood, boter,...  Kunnen we nog iets doen om te besparen? Ja, als we van elkaar leren. Want het leven is duur, duurder, duurst, maar gelukkig hebben we elkaar nog, en dat is pas echt onbetaalbaar.

Deel jouw tips

Volgende week, vanaf maandag 14 maart gaat Radio 2 helpen. Neen, we kunnen jouw rekeningen niet betalen en we kunnen de energieprijs niet naar beneden halen. Maar we kunnen wel leren van elkaar. Deel jouw tips van hoe jij het nu aanpakt met de hashtag #tip via de Radio 2-app of via het formulier op radio2.be. Wij delen jouw ideeën en vragen ook advies bij de beste experten.

Gelukkig hebben we elkaar, en dat is onbetaalbaar

— Sven Pichal, De Inspecteur

De hele week op Radio 2

'De Inspecteur' duikt in de feiten. Wat is er duurder geworden? Waarom wordt alles duurder? 'De Madammen' bekijken de emotionele impact van de stijgende prijzen. Heel veel mensen maken zich zorgen over de toekomst en vooral over hoe ze zullen (kunnen blijven) rondkomen. Hoe kan je al die zorgen een plaats geven in je hoofd? Hoe leg je uit aan de kinderen wat er aan de hand is en hoe stel je hen gerust?

Deel je verhaal

Hoe is deze tijd voor jou? Hoe ga jij om met de dure prijzen? Deel jouw verhaal. Jouw getuigenis is welkom via inspecteur@radio2.be. Ook vragen voor de experten zijn daar welkom.

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

VRTNU wordt VRTMAX

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet