Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

  • Antwerpen

mis niets!

Aha!

Radio 2 stelt voor

consument

Erop uit

Hier vind je Radio 2 Limburg

wo 24 okt. - 8:31

Op 19 november 2018 verhuisden we naar het Limburgplein 2 in Hasselt. We zitten dicht bij de luisteraar in het hartje van de hoofdstad van Limburg. Onze studio's en kantoren vind je in de oude rijkswachtkazerne aan het nieuwe stadhuis in Hasselt.

De oude rijkswachtkazerne werd helemaal gerenoveerd en kreeg de roepnaam "De Kezerreme".  Die naam komt van het woord kazerne en is verbasterd naar het dialect. Daarachter ligt het gebouw met de schuine spiegelwand, het zogenoemde "t Scheep". De hele site met het plein heeft trouwens ook een naam gekregen: "Obbe Beek". Die verwijst naar de Helbeek waarrond Hasselt is ontstaan. Ze stroomde vroeger op die plaats het centrum binnen.

Altijd welkom

Bij de regionale uitzendingen van 6u-8u 's morgens en van 12u-13u 's middags ben je welkom om eens aan het raam te komen gluren. Dan zie je de presentatoren Daan en Mathijs aan het werk. Ook de nieuwslezers kan je 6 keer per dag aan het werk zien als je door het raam kijkt!

 

Via Media

Voor we verhuisden naar het Limburgplein was onze redactie zo'n 15 jaar lang op de Via Media in Hasselt, naast de Kinepolis. Dat gebouw staat momenteel te koop.

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet