Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

  • Antwerpen

mis niets!

Aha!

Radio 2 stelt voor

consument

Erop uit

Kim Debrie en Nawfel Bardad meter en peter van het Plantjesweekend voor Kom op Tegen Kanker

do 2 jun. - 7:00

Elk derde weekend van september trekken honderden enthousiaste vrijwilligers de baan op voor het Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker. Ze verkopen de kleurrijke plantjes aan al wie de strijd tegen kanker een warm hart toedraagt. Je treft hen aan winkels, op markten, aan huis … Dit jaar krijgt campagneleider Frank Deboosere de hulp van meter Kim Debrie en peter Nawfel Bardad.

Koop je een azalea, dan haal je een echt Vlaams streekproduct in huis dat milieuvriendelijk wordt geteeld. Met de opbrengst realiseert Kom op tegen Kanker waardevolle steun- en zorgprojecten voor mensen met kanker en hun naasten.

Alle info over het Plantjesweekend vind je hier!

Doe mee: meld je aan als vrijwilliger!

Zin om als vrijwilliger mee plantjes te verkopen tijdens het Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker? Je moet het eens meegemaakt hebben! Meld je nu alvast aan en wees erbij op 16, 17 of 18 september 2022

Word jij teamverantwoordelijke? 

Op zaterdag 26 februari gaat Radio 2 een hele dag op zoek naar teamverantwoordelijken om het Plantjesweekend in goede banen te leiden. Zet jij je schouders graag onder de actie, wil je graag leiding geven aan een team enthousiaste plantjesverkopers? Laat het ons weten!

Zet heel Vlaanderen in het groen!

Zoals je op het kaartje ziet, kleurt Vlaanderen nu al heel erg groen. Maar in sommige gemeenten - aangeduid in het rood en oranje - is Kom op Tegen Kanker nog op zoek naar vrijwilligers en teamverantwoordelijken. Stel jij je kandidaat?

Samen met jou en duizenden anderen zorgen we ervoor dat de volledige kaart van Vlaanderen groen kleurt en er dus in ALLE gemeenten van Vlaanderen een team aan de slag kan! Alvast bedankt!

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet