Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

consument

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

radio2 natuurweekend

radio2 top2000

Radio2 zorgt voor een sfeervolle en muzikale decembermaand in Roeselare: ontdek hier al de plannen!

spotlight

do 24 nov. - 15:45

Vanaf zaterdag 10 december zit Radio2 elke dag live op de Grote Markt in Roeselare. Die dag start ook de stemming voor de Radio2 Top2000. De Radio2-presentatoren zorgen voor drie gezellige weken, met alleen maar de beste muziek, onder het motto: zo klinkt eindejaar bij ons, Radio2. Je bent van harte welkom aan de studio en in de feestelijk versierde stad. Of stuur een kerstkaartje, dat krijgt dan een plek bij Radio2 in Roeselare.
radio2
© radio2

Weekdagen in Roeselare

Tussen 9 en 10 uur draait Benjamien Schollaert jouw verzoekplaten in Radio2 Kick-start. Kom maar langs aan de studio in Roeselare om jouw favoriete nummer aan te vragen. Of stuur een bericht via de Radio2-app.

Van 10 tot 12 uur dompelen Ann Reymen en Daan Masset je onder in op en top kerstsfeer. In Radio2 Ann&Daan halen zij de beste tips en tricks boven om alles uit het eindejaar te halen. Ann Reymen op haar typische manier: genieten, maar zonder er al teveel moeite in te steken, en Daan Masset die dé grootste kerstfan van Radio2 is. Volg zeker de Instagrampagina van Radio2 om hun tips te ontdekken!

Vanaf 13 uur is Benjamien er weer. Tot 16 uur zorgt hij voor een flinke dosis kerstsfeer met de beste muziek in Radio2 Hitmix. Van maandag tot en met donderdag.

weekroeselare
© radio2

weekroeselare

Roeselare tijdens het weekend

Caren Meynen is er zowel op vrijdag, zaterdag als zondag, tussen 13 en 16 uur, met Radio2 Weekend. Zij nodigt artiesten van bij ons uit die live zullen optreden op de Grote Markt in Roeselare. En op zondag geeft Marcske van FC De Kampioenen een speciale Radio Hallo-discoshow op het podium.

Op zaterdag, van 11 tot 13 uur, laat Peter Hermans de populairste nummers van Vlaanderen klinken over de Grote Markt in Roeselare, tijdens de Radio2 Top30.

Nog op zaterdag maakt Niels Vandeloo, van 16 tot 18 uur, Radio2 Select. Daarin zoekt hij uit wat er op dat moment, en de dagen nadien, allemaal te beleven valt in Vlaanderen. Zo zorgt hij voor inspiratie voor leuke uitjes in eigen land.

En ook Iris Van Hoof trekt naar Roeselare. Zij brengt op zondag, tussen 16 en 18 uur, de Radio2 Vlaamse30 mee.

programmaschema

programmaschema

Geniet van een warme kerst

Op zaterdag 24 december houdt Kim Debrie je tussen 10 en 14 uur gezelschap tijdens Radio2 Kerstweekend. Samen met James Cooke maakt ze je helemaal warm voor een gezellige kerstavond.

Daarna kun je, van 14 tot 18 uur, genieten van alleen maar de leukste kersthits in de Radio2 Kerst50. Je kunt zelf je favorieten in de lijst stemmen, Margaux Bogaert en Niels Vandeloo draaien ze voor jou.

De beste muziek aller tijden in de Radio2 Top2000

De laatste week van het jaar, die heb je zelf in de hand. Tijdens de Radio2 Top2000 hoor je alleen maar de allerbeste nummers die ooit gemaakt zijn en jij kunt zorgen dat jouw favoriete hits erbij zijn. Stemmen kan vanaf zaterdag 10 december.

Op kerstdag, zondag 25 december tussen 10 en 14 uur, trappen Siska Schoeters en Niels Destadsbader de Radio2 Top2000 feestelijk op gang. Op zaterdag 31 december vertellen Benjamien Schollaert en Anja Daems je iets voor 18u wie er dit jaar op nummer 1 staat.

De Radio2 Top2000 is er 24 uur per dag, dus ook ’s nachts. En elke dag geven twee artiesten uit de lijst een liveoptreden op de Grote Markt in Roeselare. Metejoor, Margriet Hermans, Stan Van Samang, The Starlings, Mama’s Jasje en Niels Destadsbader hebben alvast toegezegd en er volgen nog een reeks topnamen.

programmaschema
© radio2
line-up

Feestelijk klinken op het nieuwe jaar

Op zaterdag 31 december hoor je dus, tussen 14 en 18 uur, de finale van de Radio2 Top2000, met Anja Daems en Benjamien Schollaert. Daarna hoor je Peter Hermans met Radio2 Oudejaar22, tussen 18 en 20 uur. Van 20 tot 1 uur krijg je de nodige feestmuziek in Radio2 Oudejaar in the mix.

David Van Ooteghem zorgt ervoor dat je het nieuwe jaar al lachend kunt beginnen. Op nieuwjaarsdag, 1 januari, presenteert hij van 12 tot 18 uur de Radio2 Gouden micro. Hij overloopt de hoogtepunten en vooral de leukste en grappigste momenten van 2022. Daarna is Vanessa Vanhove van de partij met Radio2 The Ratpack in concert, een opname van de liveshows op 21 en 22 december in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal.

Welkom op de gezelligste plek van het land

Naast flink wat goeie muziek en het gezelschap van enthousiaste Radio2-stemmen, valt er in Roeselare nog veel meer te beleven. De Grote Markt wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstdorp met feeërieke versiering, knusse chalets en allerlei lekkers. Er is een rolschaatsbaan, een carrousel en zelfs een gigantisch reuzenrad. Je bent van harte welkom! Meer info, ook over de bereikbaarheid, vind je op visitroeselare.be.

visit roeselare

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet