
de madammen
Recept: crumble van witte chocolade met mascarpone en frambozencoulis
radio2 kerst
za 12 dec. - 5:42
Heb je nog plaats voor dessert? Messy Chef Jelle Beeckman en Cathérine Vandoorne toveren een heerlijk nagerecht met witte chocolade op tafel dat klaar is op een kwartier tijd.

Dit heb je nodig
- 350 gram mascarpone
- 2 zakjes vanillesuiker
- 250 gram rood fruit (diepvries)
- 2 eetlepels suiker
- 3 latten witte chocolade
- Materiaal: vel bakpapier
- Paar blaadjes verse munt
Aan de slag (15 minuten)
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Breek de chocolade in twee en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Zet 6,5 minuten in de oven. Haal uit en laat afkoelen tot wanneer de chocolade hard is. Snijd in stukken.
- Meng de vanillesuiker onder de mascarpone.
- Warm het rood fruit op in een pannetje samen met 2 eetlepels suiker tot wanneer je een mooie compote hebt. Giet in vier glaasjes, laat afkoelen.
- Giet daar vervolgens de mascarpone op. Werk af met de crumble van witte chocolade en munt.