Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

  • Antwerpen

mis niets!

Aha!

Radio 2 stelt voor

consument

Erop uit

Speel mee en win een duoticket voor TOTO in Middelkerke

ma 27 jun. - 21:00

Op vrijdag 21 juli 2022 komt de legendarische Amerikaanse band TOTO naar Middelkerke voor een show in de Proximus Pop-up Arena. De show is onderdeel van hun Dogz Of Oz Tour. Speel mee en ga gratis genieten van de onvergetelijke hits van TOTO, denk 'Africa', 'Rosanna', 'Hold the Line', ...

De eerste successen behaalde de band in de jaren 80, maar de afgelopen jaren is TOTO opnieuw razend populair geworden. In 2018 vierden ze hun 40e verjaardag met een gloednieuw compilatiealbum met hun grootste hits, '40 Trips Around The Sun', en met wat hun meest succesvolle wereldtournee ooit zou worden. 

Slechts weinig groepen hebben een grotere invloed gehad op de popmuziek: zowel de groep als de individuele leden van TOTO hebben hun stempel op de geschiedenis weten te drukken. De leden van TOTO zijn te horen op maar liefst 5.000 albums, die samen meer dan 500 miljoen keer over de toonbank gingen, en kregen meer dan 200 Grammy-nominaties achter hun naam.

Muzikale authenticiteit

Alles samengenomen heeft TOTO wereldwijd intussen meer dan 2 miljard streams op de teller. De band heeft dan ook een volledig nieuwe generatie fans kunnen overtuigen. Na meer dan 40 jaar samen, duizenden muzikale credits en talloze awards is TOTO nog steeds een van de populairste bands ter wereld, zowel op het podium als in de platenwinkel. Ze inspireerden de sound en productie van heel wat andere artiesten en blijven alle verwachtingen overstijgen. 

TOTO is synoniem met muzikale authenticiteit. Ze maken onlosmakelijk deel uit van onze popcultuur, als een van de weinige bands uit de jaren 80 die ondanks de veranderende trends en stijlen steeds relevant bleven, en zo meerdere generaties fans konden inspireren.

Speel mee & win

Zin om gratis en voor niks naar deze legendarisch wereldband te gaan kijken in Middelkerke op vrijdag 21 juli? Geef dan snel antwoord op onze vraag!

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet