Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

consument

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Weekend van de klant: speel mee en win een weekendje Hasselt

ma 12 sep. - 13:45

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het weer Weekend van de Klant! Radio 2 trekt dit jaar naar Hasselt om je mee te laten genieten van dit feestelijk winkelweekend. Ook zin om naar Hasselt te komen voor het weekend? Speel dan snel mee en maak kans op een overnachting inclusief ontbijt én een dinner- en shoppingbudget van 200 euro!
vrouw met bloemen
© Weekend van de Klant

Tijdens het Weekend van de Klant verrassen in heel België tienduizenden winkeliers, horeca-zaken, kappers en schoonheidsspecialisten, bankkantoren, reisbureaus, … hun klanten met een cadeautje of leuke actie.

Hasselt gaststad

Dit jaar is Hasselt de gaststad van het Weekend van de Klant. Naar aanleiding daarvan worden zowel op zaterdag als zondag verschillende activiteiten georganiseerd zoals concerten van Vlaamse artiesten, workshops, flashmobs van Hasseltse dansscholen, winacties en veel meer. 

Live radio op het Verbindingsplein

Radio2 is ook van de partij. Op zaterdag en zondag zenden we live uit vanop het Verbindingsplein. Op zaterdag van 11 tot 18 uur en op zondag van 13 tot 16 uur. Ook Ladybiker Katleen trekt naar Limburg. Zij gaat de streek rond Hasselt verkennen, op de fiets natuurlijk! 

Puzzel mee en win een arrangement in Hasselt, inclusief 200 euro dinner- en shoppingbudget!

Wil jij het weekend van 1 & 2 oktober in Hasselt doorbrengen? Gezellig door de stad kuieren, lekker eten, een museum meepikken, rustig slapen? Het kan! Leg onze puzzel zo snel mogelijk en in zo weinig mogelijk clicks en maak kans op een arrangement voor 2 personen in Hasselt met een overnachting in de Holiday Inn (mét Amerikaans ontbijt) én een dinner+shopping Hasseltbon ter waarde van 200 euro!

Ontdek hier wat je zoal kan doen in Hasselt!

in samenwerking met

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet