Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

  • Antwerpen

mis niets!

Aha!

Radio 2 stelt voor

consument

Erop uit

Wil je meer over ons weten? Ontmoet dan hier onze personalities

do 13 feb. - 11:00

Elke werkdag vanaf 6 uur maakt een team van gemotiveerde en talentvolle mensen met veel goesting programma's, waardoor je helemaal mee bent met de actualiteit in onze provincie. We werken door tot 21u30. Per dag maken we 3 uur radio en 6 nieuwsbulletins. Ontmoet onze presentatoren!

Start Je Dag

Vanaf 6 uur 's morgens leidt Daan Masset je vlot door de ochtend met "Start Je Dag". Hij wordt daarbij achter de schermen geholpen door regisseur Martijn Donné. Hij zorgt ervoor dat het ochtendprogramma wordt gevuld met nieuwsfeiten, boeiende gesprekken en leuke weetjes. Zijn focus ligt niet alleen op Limburg, maar hij houdt ook nationaal en internationaal een oogje in het zeil. Daan geeft vaak ook nog z’n eigen persoonlijke humoristische draai aan de actualiteit. Tussendoor houden Daan en Martijn nieuwssites en sociale media in de gaten, en natuurlijk ook onze SMS-box en app, waar luisteraars hun vragen of opmerkingen kunnen droppen. 

Ook weerman Eric Goyvaerts is een vaste waarde in Start Je Dag en brengt je elke ochtend 2 keer een update van het weer, gestoffeerd met grapjes en leuke babbels met Daan. Eric is ook 's middags te horen bij Mathijs.

De Middag

Mathijs Bijnens is de man die je vanaf 12 uur een update brengt van de actualiteit uit Limburg. Mathijs was in een vorig leven nieuwslezer, eindredacteur en nieuwsverantwoordelijke van Radio 2 Limburg. Door zijn grote algemene kennis en kritische blik stelt hij gasten de juiste vragen en zorgt hij voor boeiende gesprekken tijdens je lunch.

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet