Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

  • Antwerpen

mis niets!

Aha!

Radio 2 stelt voor

consument

Erop uit

Win een arrangement voor twee in Roeselare

za 25 jun. - 21:50

Van vrijdag 24 tot en met maandag 27 juni kan je in Roeselare gaan genieten van de 'Batjes', een vierdaagse braderie met optredens, belevingsmomenten rond koken, shoppen, straatanimatie allerhande en nog veel meer. De 'Batjes' worden intussen al voor de 90ste keer georganiseerd. Dat verdient dus een extra feestje!

In Roeselare zijn de 'Batjes' onlosmakelijk verbonden aan het begin van de zomer. Een 4-daags evenement in het centrum van de stad tijdens het laatste weekend van juni. Het startschot voor de 'Batjes' wordt gegeven op vrijdag met het 'Vat van Rodenbach'. Dat reusachtig vat wordt al voor de 34ste keer tot op de rand gevuld met honderden liters Rodenbach, en dan op de Grote Markt geplaatst voor de start van de Batjes, tot groot jolijt van het publiek.

Ontdek hier het volledige programma van de Batjes 2022!

Ook Radio 2 is van de partij!

Radio 2 komt speciaal voor de feesteditie van de Batjes naar Roeselare voor een live-uitzending. Caren Meynen ontvangt van 13 u. tot 16 u. verschillende gasten die meer kunnen vertellen over de Batjes in Roeselare. Je hoort er ook meer over het heerlijke zomerprogramma in Roeselare (eentje om in te bijten!).

In de loop van de volgende dagen kan je volop genieten van alles wat Roeselare te bieden heeft. Shoppen in de vele winkels, bijvoorbeeld, maar ook proeven van al het lekkers wat de stad en de streek voor ons in petto heeft. En natuurlijk is er ook muziek, dans, concerten, noem maar op. Van muziek gesproken: op maandag kan je op het Stationsplein terecht voor Radio 2 Bene Bene met optredens van onder meer Gene Thomas, Laura Lynn en Wim Soutaer.  

Ontdek Roeselare!

Dankzij Radio 2 kan ook jij Roeselare ontdekken! We geven immers een arrangement weg voor twee personen, inclusief etentje. Wil je kans maken op deze mooie prijs, geef dan snel antwoord op onze vraag.   
 

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet