Daan & Eric gaan op schoolreis naar Texel, en jij kan mee!

dinsdag 30 april 2019 - 09:30
Daan Masset
Foto's: Emiel Stroev, Gosse Kruger en Vandebunt FW
Daan en Eric trekken naar Texel, een ontdekkingstocht op het grootste Nederlandse waddeneiland! Deze driedaagse schoolreis vindt plaats van zaterdag 18 mei '19 t.e.m. maandag 20 mei '19. En jij kan mee, want er is plaats op de bus voor 10 duo's!

Bestemming

Dat weerman Eric een grote voorliefde heeft voor Texel, steekt hij niet onder stoelen of banken. Het eiland heeft alles: stranden, duinen, bossen en dartelende lammetjes op uitgestrekte weiden. Dat alles kan je zelf ontdekken, samen met de gezellige sfeer in de dorpjes, tijdens een fietstocht doorheen het eiland. We maken een natuurwandeling in de Slufter en bezoeken de zeehondenopvang in het natuurcentrum Ecomare.  

En op maandagmorgen gaat Start Je Dag live van aan de vuurtoren in het noorden van het waddeneiland!

Meer informatie over Texel vind je op de website van de toeristische dienst van Texel.

(lees verder onder de foto)

Eindelijk kan ik luisteraars laten zien hoe mooi mijn geliefkoosd Texel is!

weerman Eric Goyvaerts

Eten en slapen

We logeren 2 nachten in Hotel Greenside, gelegen in de badplaats De Koog. Er zijn 10 comfortabele tweepersoonskamers gereserveerd. En als je even wil ontsnappen aan de drukte van Daan en Eric kan je ontspannen in de wellness.

Het ontbijt en diner zijn inbegrepen. 's Ochtends geniet je van een lekker ontbijtbuffet, 's avonds serveert het hotel je een drie-gangendiner. 's Middags gaan we gezamenlijk lunchen, deze maaltijd en drank dien je zelf te bekostigen. 

Vervoer

Zoals het hoort op een schoolreis, verplaatsen we ons per autocar naar Texel. Reizen De Zigeuner zorgt voor een luxueuze VIP-bus om in alle comfort te genieten van de reis. Daan en Eric serveren je tijdens de heenrit een ontbijtje en zorgen ongetwijfeld voor het nodige entertainment aan boord.

De overtocht naar Texel maken we per veerboot en duurt ongeveer 20 minuten.

Wedstrijd

Het eerste deel van de wedstrijd om mee naar Texel te gaan is afgesloten. Daarin ging je op zoek naar de code van je instapkaart door zes vragen over Texel te beantwoorden. De juiste code was T X L 3 3 6. Nam je deel aan het eerste deel van de wedstrijd en gaf je ons de juiste code door? Dan ben je automatisch geselecteerd voor het tweede deel van de wedstrijd. Op 24, 25, 26, 29 en 30 april 2019 belt Daan tijdens de uitzendingen van Start Je Dag naar potentiële winnaars. Beantwoord je de telefoon met de woorden "Ik wil graag mee naar Texel", win je een duo-plaats op de bus!

Belangrijk

  • Als je deelneemt aan deze wedstrijd verklaar je dat je je zeker vrij kan maken tijdens de periode van zaterdag 18 mei 2019 tot en met maandag 20 mei 2019,
  • De reis is geldig voor twee personen die op één kamer verblijven, er kunnen geen extra reizigers bijgeboekt worden,
  • Winnaars worden persoonlijk uitgenodigd voor een infomoment op zaterdag 4 mei 2019,
  • Nog meer vragen? Lees hier het uitgebreide wedstrijdreglement.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!