Hier vind je Radio 2 Limburg

woensdag 24 oktober 2018 - 10:31
Dirk Vlaeyen
foto: Radio2 Limburg
Op 19 november 2018 verhuisden we naar het Limburgplein 2 in Hasselt. We zitten dicht bij de luisteraar in het hartje van de hoofdstad van Limburg. Onze studio's en kantoren vind je in de oude rijkswachtkazerne aan het nieuwe stadhuis in Hasselt.

De oude rijkswachtkazerne werd helemaal gerenoveerd en kreeg de roepnaam "De Kezerreme".  Die naam komt van het woord kazerne en is verbasterd naar het dialect. Daarachter ligt het gebouw met de schuine spiegelwand, het zogenoemde "t Scheep". De hele site met het plein heeft trouwens ook een naam gekregen: "Obbe Beek". Die verwijst naar de Helbeek waarrond Hasselt is ontstaan. Ze stroomde vroeger op die plaats het centrum binnen.

Altijd welkom

Bij de regionale uitzendingen van 6u-8u 's morgens en van 12u-13u 's middags ben je welkom om eens aan het raam te komen gluren. Dan zie je de presentatoren Daan en Mathijs aan het werk. Ook de nieuwslezers kan je 6 keer per dag aan het werk zien als je door het raam kijkt!

 

Via Media

Voor we verhuisden naar het Limburgplein was onze redactie zo'n 15 jaar lang op de Via Media in Hasselt, naast de Kinepolis. Dat gebouw staat momenteel te koop.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!