KRC Genk gaat voor winst op Anderlecht

woensdag 15 mei 2019 - 15:43
Jasmien Leboy
Spelers van KRC Genk
Foto: Belga
Morgen speelt KRC Genk tegen Anderlecht. En dat wordt weer een spannende wedstrijd. Coach Philippe Clement en de spelers zijn er klaar voor, en ze gaan om te winnen.

Coach Philippe Clement is zelfverzekerd. De nederlaag op Club Brugge van afgelopen zondag is verteerd. Hij wil niet te veel rekenen en theorieën uitdenken, maar gewoon goed spelen. "Als, als, als... daar zijn we niet mee bezig", vertelt Clement. "We gaan naar Anderlecht zoals we ook naar Brugge gegaan zijn, om te proberen te winnen. Dat moet de ingesteldheid zijn van de groep. En dan kan je na de wedstrijd gaan rekenen of nadenken: we hebben een punt gehaald, of we halen geen punten. Maar daar wil ik niet over nadenken. Ik hoop dat we gewoon winnen op Anderlecht en dat we daar alles voor gaan doen."

Zware wedstrijd

Speler Sander Berge trekt ook naar Anderlecht om te winnen. Hij gelooft erin: "We gaan morgen met de ambitie om te winnen. We weten dat het een zware wedstrijd zal worden tegen Anderlecht, maar we geloven er echt in dat we kunnen winnen", zegt Berge.

De match start morgen om half negen, en zal opnieuw op groot scherm te volgen zijn in het centrum van Genk.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!