Ontmoet onze personalities

woensdag 24 oktober 2018 - 08:18
Dirk Vlaeyen
Foto: Radio 2
Elke werkdag vanaf 6 uur maakt een team van gemotiveerde en talentvolle mensen met veel goesting programma's, waardoor je helemaal mee bent met de actualiteit in onze provincie. Ontmoet onze presentatoren!

Start Je Dag

Vanaf 6 uur 's morgens leidt Daan Masset je vlot door de ochtend met "Start Je Dag". Hij wordt daarbij achter de schermen en in de uitzending geholpen door regisseur Cynthia Vandeweyer. Zij zorgt ervoor dat het ochtendprogramma wordt gevuld met nieuwsfeiten, boeiende gesprekken en leuke weetjes. En Daan geeft er dan vaak ook nog z’n eigen persoonlijke humoristische draai aan. Tussendoor houden Daan en Cynthia nieuwssites en sociale media in de gaten, en natuurlijk ook onze SMS-box, waar luisteraars hun vragen of opmerkingen kunnen droppen. 

Ook weerman Eric Goyvaerts is een vaste waarde in Start Je Dag en brengt je elke werkdag 2 keer een update van het weer, gestoffeerd met grapjes en leuke babbels met Daan.

Elke dag is een verrassing, want dat is het nieuws: elke dag anders. En dat maakt het zo leuk en spannend!

Cynthia Vandeweyer

De Middag

Jarenlang heeft Eva Droogmans de middag gepresenteerd, maar sinds kort is Mathijs Bijnens de man die je vanaf 12 uur een update brengt van de actualiteit uit Limburg. Mathijs was in een vorig leven nieuwslezer bij Radio 2 Limburg, maar begint nu aan een ander en nieuw verhaal.

Wie meer dan helemaal mee wil zijn zit goed bij de middag. Ik vertel het je graag allemaal!

Mathijs Bijnens

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!