Spelers van STVV even cliniclown

donderdag 14 maart 2019 - 10:33
Hilde Lieten
foto: STVV
Zondag speelt STVV thuis tegen AA Gent de beslissende wedstrijd voor het laatste play off 1-ticket. Het is erop of eronder en dus zijn de zenuwen gespannen in Sint-Truiden. Maar gisteren was het onverwacht teambuilding bij STVV en konden de spelers hun zinnen nog even verzetten.

Trainer Marc Brijs had er goed over nagedacht: "Hoe kan ik mijn spelers nog even afleiden én opladen voor de match van zondag? Het werd een teambuilding. De spelers van STVV wisten niet wat hen overkwam toen ze gisterochtend in een escaperoom belandden en daarna hun debuut mochten maken als cliniclown. 

Gekidnapte speler

Wat normaal de refter is voor de spelers van STVV werd nu een escaperoom. Via een videoboodschap van coach Marc Brijs kregen de spelers de opdracht om een geknidnapte speler te redden. 

Cliniclowns

Met een brede smile bezochten de STVV-spelers daarna het Sint-Trudoziekenhuis en dat werd daar door jong en oud erg geapprecieerd. Zeker het optreden van Wataru Endo die zich in het Binkie-pak hijste. Voor niet-ingewijden, Binkie is de mascotte van STVV. Vandaag staat er in Sint-Truiden nog één veldtraining op het programma. Het zal even wennen zijn ...

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!