Verkeerssituatie op Paalsesteenweg richting E313 in Beringen is een ramp

dinsdag 16 april 2019 - 12:17
Fabrizio Simone
Het verkeer op de Paalsesteenweg in Beringen richting E313 verloopt niet zoals gepland. De weg is nochtans onlangs heringericht. Wegen en verkeer gaat de situatie daarom opnieuw bekijken.

Sinds de herinrichting van de Paalsesteenweg in Beringen verloopt het verkeer vanaf de E313 richting centrum een stuk vlotter. Maar voor het verkeer richting autosnelweg is het een ramp. Dagelijks staan er lange files van Beringen tot aan het oprittencomplex van de autosnelweg en niet alleen tijdens de spitsuren.

Wegen en verkeer evalueert de situatie

De stad Beringen kreeg intussen al heel wat klachten over de verkeerssituatie op de Paalsesteenweg. Wegen en Verkeer gaat de verkeerssituatie op die plaats daarom opnieuw bekijken. “Het verkeer verloopt op die plaats minder vlot dan voorzien”, zegt Sep Vandijck van Wegen en verkeer. “Dat kan te maken hebben met de verkeerslichtenregeling, maar ook met een gewijzigde verkeersintensiteit of een gewijzigde verkeerssituatie in de omgeving. Op dit moment evalueren we de verkeerssituatie, maar het zal zeker nog even duren voor we het verkeer vlotter krijgen.”

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!