Logeer een nacht in het kasteel van 'Downton Abbey'

woensdag 18 september 2019 - 16:43
Fan van de Britse tv-serie 'Downton Abbey'? Dan kan je je hart deze maand niet alleen ophalen met de gloednieuwe film van de reeks die in de bioscoopzalen loopt, je kan voor één nacht ook in het imposante kasteel logeren, waar de serie werd opgenomen.

Op 26 november opent de eigenares van het kasteel, gravin Lady Carnarvon de deuren van haar domein waar 'Downton Abbey' werd opgenomen. Vanaf 1 oktober kan je via Airbnb een nacht boeken in een van de driehonderd kamers in Highclere Castle voor ongeveer 174 euro.

Ik ben gepassioneerd door de geschiedenis van Highclere Castle en ik ben zo blij dat ik mijn passie kan delen met anderen die evenveel van het gebouw en haar geschiedenis houden.

Lady Carnarvon

Je verblijf beperkt zich niet tot je slaapkamer, want de gastvrouw ontvangt je in stijl! 's Avonds word je ontvangen met cocktails en een diner, allemaal bediend door de enige echte butler van het kasteel. 's Ochtends staat er ook nog eens een ontbijt op je te wachten. Uiteraard krijg je een unieke rondleiding in het kasteel en in de tuinen van het domein.

Als een uitstapje naar Engeland niet in je agenda past, kun je altijd naar de film van 'Downton Abbey'. Die speelt vanaf 24 september in de zalen!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!