Loop mee met de Warmathon

maandag 15 oktober 2018 - 10:03
Geen De Warmste Week zonder de Warmathon. Ook dit jaar kan iedereen lopen, stappen of joggen op de Warmathon van De Warmste Week.

Van dinsdag 18 december tot en met zondag 23 december strijkt de Warmathon elke dag neer in een andere stad. 

En er is meer! Elke deelnemer kiest voortaan zelf voor welk goed doel hij loopt en steunt hiermee rechtstreeks zijn zelfgekozen goed doel.

Motiveter

De Motiveter is hét gadget van de Warmathon 2018! De Motiveter is precies wat de naam doet vermoeden: een paar strakke opvallende veters die iedere deelnemer verdient omdat hij of zij loopt, stapt of jogt voor een zelfgekozen goed doel. 

Elke ingeschreven deelnemer van de Warmathon ontvangt dit jaar op de dag van de Warmathon een exclusief paar Motiveters die hij meteen in zijn sport- of loopschoenen kan dragen, om te tonen dat afzien voor het goede doel geen zeer doet.

Vrije gift

Vanaf dit jaar kan iedereen zijn zelfgekozen goed doel nog een extra duwtje in de rug geven met een vrije gift. De basisinschrijving voor de Warmathon kost 15 euro. Wie dat wil kan bij de inschrijving nog een vrij bedrag naar keuze toevoegen dat rechtstreeks naar een zelfgekozen goed doel gaat.

Noteer het in je agenda!

  • Dinsdag 18 december: Genk - Molenvijverpark
  • Woensdag 19 december: Leuven - Arenbergkasteel & KUL
  • Donderdag 20 december: Brussel - Atomium en Ossegempark
  • Vrijdag 21 december: Antwerpen - St. Anna, Linkeroever
  • Zaterdag 22 december: Gent - Sport- en recreatiepark Blaarmeersen
  • Zondag 23 december: Brugge​ - Provinciedomein Tillegembos

De Warmathon van De Warmste Week is er dit jaar van dinsdag 18 december tot en met zondag 23 december, elke dag van 14.00 uur tot 20.00 uur in een andere stad. 

Inschrijven kan via de site van de Warmste Week.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!