Maak kans op een unieke rondleiding door Sabien Tiels en Kommil Foo in de oude steenkoolmijn van Zolder

dinsdag 16 april 2019 - 09:00
Foto: Radio 2
Cultuurcentrum MUZE verhuist in september naar de oude steenkoolmijn van Zolder. Op vrijdag 26 april kan jij al een rondleiding winnen op de mijnsite en kan je de live-uitzending mee volgen tussen 12 en 13 uur.

In september neemt Cultuurcentrum MUZE zijn intrek in de ophaalmachinegebouwen en een stukje nieuwbouw op de mijnsite van Zolder. Op vrijdag 26 april zenden wij live uit vanop die nieuwe uitvalsbasis van het cultuurcentrum.

Op 27 en 28 april kan je de energie van de oude koolmijn beleven tijdens MIJN/KRACHT.  In en rond de gebouwen van de steenkoolmijn wordt een feestelijk kunstenfestival georganiseerd, met tal van speelse attracties, tentoonstellingen, foodtrucks, live muziek, straattheater, gekke installaties en fijne workshops. Tijdens dit weekend is het ook Erfgoeddag Vlaanderen, de ideale kapstok voor de beleving van het krachtige mijnerfgoed. 

Win een rondleiding voor 2 personen + maak de live-uitzending mee

We geven voor 5x2 personen een unieke rondleiding weg, door Sabien Tiels en Kommil Foo, op de mijnsite van Zolder.

Na die rondleiding krijg je een drankje aangeboden en kan je de live-uitzending bijwonen tussen 12 en 13 uur.  Presentator Mathijs zorgt voor heel wat interessante gasten en live-muziek.

Troostprijs:
Ben je niet bij de winnaars voor de rondleiding en live-uitzending op vrijdag 26 april, dan maak je nog kans op een zakje MIJN/KRACHT-jetons twv 20 euro. Die jetons kan je dan gebruiken tijdens MIJN/KRACHT op 27 of 28 april

Schrijf je in! 

Ben jij op vrijdag 26 april beschikbaar tussen 10.45 uur en 13 uur en wil jij een unieke rondleiding op de oude mijnsite van Zolder? Schrijf je dan hier in. 

De geselecteerden voor de rondleiding + live-uitzending krijgen van ons een bevestigingsmail (zonder mail ben je helaas niet bij de winnaars).
De winnaars van een zakje MIJN/KRACHT-jetons krijgen ook een bevestigingsmail toegestuurd.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!