Miramiro: een bijzonder festival tijdens de Gentse Feesten

maandag 8 juli 2019 - 08:48
Foto programma miramiro
Foto www.miramiro.be
Miramiro is een festival voor circus, theater, dans, performance en nog zo veel meer. Dit jaar bieden ze een waaier van kunstvormen aan onder de naam 'Miracles Matter'.

Miramiro biedt een podium aan verschillende kunstvormen. Concreet gaat het om circusvoorstellingen, theaterstukken, dansvoorstellingen en verschillende soorten performances. Die kan je bekijken op verschillende locaties.

Enkele voorbeelden

Je kan naar een uniek vuurwerkspektakel gaan kijken van Dewico en Collectif Malunés, geen gewoon vuurwerk maar iets heel speciaal. Er is ook 'La Grande Phrase' van Compagnie Didier Théron; dansers in pakken gevuld met lucht. Daarmee zweven en dansen ze! Je kan ook hiphop bekijken met 'D-Construction-Cie Dyptik'.

Dit zijn maar enkele voorbeelden, er is nog een schat aan voorstellingen, workshops en wandelingen te ontdekken via deze website: klik maar!

Ook voor gezinnen met kinderen kan je in het Coyendanspark terecht: decoreert je eigen t-shirt in de zeefdrukfabriek, trek gekke bekken in de Photomatique en ga gewoon zwemmen in het ballenbad!

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!