3 redenen waarom jij mee moet doen met de Radio 2 Singalong

zaterdag 16 april 2022 - 11:00
Foto: Unsplash
Ben jij al één van de 1000 Radio 2-luisteraars die samen met topdirigent Hans Primusz de grootste klassiekers zal zingen op de Radio 2 Singalong? Of zoek je nog extra redenen om je in te schrijven? Laat je dan overtuigen door andere luisteraars die zich al hebben ingeschreven.

Op zaterdag 3 december organiseert Radio 2 samen met topdirigent Hans Primusz de tweede editie van de Radio 2 Singalong waar jij met 5.000 Radio 2-luisteraars kan meezingen met de grootste klassiekers in de Lotto Arena in Antwerpen. Samen met andere gelijkgezinden kom je terecht op een hartverwarmend event waar muziek en verbondenheid centraal staat. Warm je stembanden op, schrijf je in en geniet. 

Samen zingen zorgt voor verbondenheid

Ondertussen weet elk van ons dat zingen gezond is voor je lichaam en geest. Maar er is nog iets straffers dan op je eentje zingen. Door samen te zingen met iemand anders voel je je verbonden, je maakt deel uit van een groter geheel waardoor het gewoon één van de beste middelen is om jezelf een goed gevoel te geven.

Met mensen samen zingen, is geleden van toen ik nog op kamp ging met mijn jeugdbeweging. Dat zingen is me bijgebleven. Dat heeft iets speciaals.

 

Chris Bodere uit Anzegem

Echt iedereen kan meezingen

Je hoeft geen geboren nachtegaal zijn om te kunnen meezingen, de kracht van een 1000-koppig koor valt namelijk niet te onderschatten. In aanloop naar het event krijg je ook nog eens exclusieve tips en online workshops van topdirigent Hans Primusz om te oefenen en er nog meer plezier uit te halen. 

Hans Primusz is een crème van een gast. Ik heb al gezongen onder zijn begeleiding, hij kan een steen doen zingen!

Ann Van Hecke uit Assenede

Ik kan geen noten lezen en doe alles op het gehoor, de instructievideo’s bij de Radio 2 Singalong zullen handig zijn.

Elke Debudt uit Gent

Een nieuwe hobby

Tijdens de lockdown-periode hebben velen onder ons nieuwe hobby's ontdekt, ook zingen blijft één van de meest eenvoudige en krachtige activiteiten die je kan doen. Daarnaast hopen we bij Radio 2 voor eens en voor altijd deze moeilijke tijden achter ons te laten met een groots en hartverwarmend event zoals deze. Wie weet ontmoet je nieuwe vrienden waarmee je het zingen kan blijven beoefenen. 

Het is zo lang geleden dat ik mijn favoriete hobby heb kunnen beoefenen. Ik zou het zingen nu ook graag wat onderhouden.

Tine Bogaerts uit Zwevegem

Hoe kan je een plekje in het koor bemachtigen?

Sta je net als ons te popelen om aan de slag te gaan? Noteer dan zaterdag 3 december alvast in je agenda en schrijf jezelf, je buurman of beste vriendin hier heel eenvoudig in. Tot dan!

Schrijf je hier in!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!