Hillary steelt de show op de Grammy's

dinsdag 30 januari 2018 - 15:25
Bruno Mars
Deze week is het de tijd van de grote awardshows, waarbij verdienstelijke artiesten geëerd worden.

De MIA's, het Gala van de Gouden K's 2017 en de Grammy's zijn de evenementen waar iedereen erbij wil zijn.

Vorige zondag werden in Madison Square Garden in New York voor de 60ste keer de Grammy Awards uitgereikt.
Nadat vorig jaar Adele met 5 prijzen naar huis ging, mocht Bruno Mars maar liefst 6 awards meenemen om op zijn schouw te zetten. Alle 6 nominaties heeft hij verzilverd. En dat had allemaal te maken met zijn schitterende album "24K Magic". 

Voorts won Kendrick Lamar ook nog 5 awards en Ed Sheeran werd blij gemaakt met 2 beeldjes.
Andere grote én gelukkige namen tijdens de Grammy Awards waren Shakira, Randy Newman, Kraftwerk, Tony Bennett en The Rolling Stones.

Postuum

Er waren ook 2 artiesten die postuum een award kregen. Leonard Cohen won een Grammy voor "Best Rock Performance".
Actrice Carrie Fisher kreeg een Grammy voor "Best Spoken Word Album". Carrie, vooral bekend van haar rol van prinses Leia in Star Wars, kreeg de prijs voor de luisterboekversie van "The Princess Diarist". Daarin vertelt ze over haar ervaringen tijdens het draaien van de Star Wars-films. 

Hillary

Presentator Jamie Corden maakte voor de Grammy Awards een grappig filmpje waarbij Bekende Amerikanen gevraagd werden om uit een boek voor te lezen.
Het bewuste boek was "Fire and fury" over president Donald Trump. Hillary Clinton was bereid om ook daaruit voor te lezen.

Rolkragen

Tijdens de Grammy's is het gebruikelijk dat de aanwezigen heel diep in hun kleerkast duiken voor één of ander opmerkelijke outfit.
Of ze laten zich bijstaan door een bekende modeontwerper.
Tijdens de editie van dit jaar was het opmerkelijk dat heel wat artiesten een trui met rolkraag droegen. De coltrui is duidelijk terug.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!