Kasteelheer Marijn Devalck

dinsdag 8 januari 2019 - 15:05
Marijn Devalck
Marijn Devalck staat in april voor de camera van de nieuwe film Adam en Eva.

Marijn Devalck krijgt in de nieuwe film "Adam en Eva" de rol van een kasteelheer uit de Vlaamse Ardennen. Hij is bevriend met een Gentse professor. Die de stad verlaat en op het platteland niet alleen verliefd wordt op het heuvellandschap, maar ook op een vrouw. Acteur Bob De Moor geeft gestalte aan de professor.
De filmploeg is nog op zoek naar acteurs. Deze kunnen zich melden via het adres: adameneva@telenet.be.

Marijn Devalck staat in maart ook op de set van de vierde F.C. De Kampioenenfilm. In een glansrol als Balthasar Boma.

Paradijsvogels

Marijn werd in de jaren 60 bekend als de zanger Marino Falco. Na zijn studies aan het Conservatorium in Brussel speelde hij (hoofd)rollen in musicals als "Evita", "Jesus Christ superstar", "West side story", "Chicago" en "My fair lady"
Hij was ook acteur in televisiefilms, zoals "Er was eens in december", "De kaperbrief", "De grijze man" en "Bunker". In 1980 schitterende hij ook op televisie in de reeks "De paradijsvogels".

Compagnons de la chanson

Momenteel staat Marijn Devalck samen met Liliane Saint Pierre op de planken met Compagnons de la chanson. Ze zingen het beste van het Franse chanson. Met onder meer liedjes van Gilbert Bécaud, Jacques Brel, France Gall, Céline Dion, Edith Piaf en Charles Aznavour.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!