Naar waar surft... Wigbert?

woensdag 27 juni 2012 - 16:00
Wigbert Van Lierde is singer-songwriter, muzikant en geeft daarnaast ook les aan het Herman Teirlinck Instituut. Hij maakt niet alleen zelf muziek met een hoog country-rock gehalte maar schreef ook al nummers voor Axelle Red.
Wigbert Van Lierde is singer-songwriter, muzikant en geeft daarnaast ook les aan het Herman Teirlinck Instituut. Hij maakt niet alleen zelf muziek met een hoog country-rock gehalte maar schreef ook al nummers voor Axelle Red.

 

 

"Google Earth toont ons de wereld vanuit de satelliet. De beelden die dan te zien zijn variëren van Parijs in de jaren dertig tot de achtertuin van uw buurman. Global Village is een begrip dat nu in beeld wordt gebracht. Zalig toch!"
"De site brengt de hele wereldbol dichterbij. Ik kan inzoomen op plaatsen waar ik nog nooit ben geweest en misschien ook nooit zal komen: Australië, Frankrijk, Alaska en Ijsland zijn prachtige plekken. De beelden nemen mij mee op een exclusieve vakantie, zonder reisagentschappen, lastige toeristen en/of wisselkoersen."
Wil je ook op reis met Google Earth klik dan hier
De persoonlijke website van Wigbert, waar men via verschillende tabbladen de agenda en het laatste nieuws van de muzikant kan volgen. De biografie is gestaafd met een tijdlijn en leert ons veel over zijn carrière.
"Ik ben een grote fan van mijn website. De uitstraling past bij mijn imago als artist en een petje af voor de copywriting. Helaas zoek ik nu een dergelijke compagnon om het plaatje up-to-date te houden. Zijn er kandidaten?"
Laat u onderdompelen in een plekje met hoog Vlaams country-rock gehalte en klik hier om naar de website van Wigbert te gaan.
"Als een echte ‘Superfan’ surf ik geregeld naar de websites van mijn idolen. De website van Johnny Cash inspireert mij enorm. De creativiteit waarmee de webdesigners aan de slag zijn gegaan is eindeloos. De eerste klik brengt ons al in de juiste sfeer. De mogelijkheden zijn bovendien eindeloos en variëren van discografie naar het invullen van een contact formulier. Grafisch is het echt een plaatje."
"Johnny Cash Radio zorgt voor de juiste tunes om het surfplezier te vergroten. De fans kunnen bovendien een echte community vormen met elkaar. Via een forum kunnen zij hun herinneringen delen over deze artiest. Heb je liever individueel plezier, ontdek dan de leuke spelletjes die de website biedt. Interactie is een belangrijk item op de weblocatie."
Ben je benieuwd naar de reden waarom deze website Wigbert uren aan het scherm kluistert klik dan hier.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!