Niels Destadsbader en Siska Schoeters zorgen voor zomer vol muziek met zes Zomerhit-shows

donderdag 31 maart 2022 - 07:00
Kijk jij al uit naar de zomer? Want Siska Schoeters en Niels Destadsbader hebben groot nieuws! 

Zomerhit 2022

Eén en Radio 2 maken van de komende zomer één groot muziekfeest. Zes weken lang presenteren Siska Schoeters en Niels Destadsbader Zomerhit live van aan de Belgische kust. Het worden zes shows vol heerlijke muziek en artiesten van hier. Met als kers op de taart natuurlijk de uitreiking van de felbegeerde Zomerhit 2022. 

'Een zomer vol muziek', dat is het motto van Eén en Radio 2 voor de nieuwe 'Zomerhit'-reeks.  Zes weken lang zullen Siska Schoeters en Niels Destadsbader het programma 'Zomerhit' presenteren aan de Belgische kust. Er komen 6 afleveringen van het muziekprogramma met artiesten van bij ons, waarvan 1 liveshow. In die laatste aflevering zal de Zomerhit-trofee worden uitgereikt. Waar en wanneer het programma precies wordt ingeblikt, is nog niet bekend.

Eerste keer

Het is de eerste keer dat Siska Schoeters en Niels Destadsbader samen zullen presenteren op de openbare omroep. En het is het eerste VRT-programma met Destadsbader dat wordt aangekondigd, sinds zijn overstap naar de openbare omroep vorig najaar.

De zanger/presentator heeft bij Siska Schoeters in haar Radio 2-zomerprogramma 'De vijver van Siska' aangekondigd dat hij na 7 jaar VTM terug zou keren naar de VRT. Niels Destadsbader zal in de toekomst programma's presenteren bij Radio 2 en Eén. De voorbije weken was Niels Destadsbader nog te zien op VTM, als presentator van het populaire 'The Masked Singer', een programma dat vorige zomer werd opgenomen, toen hij nog onder contract lag bij VTM. 

Tien om te zien

Het wordt trouwens een drukke zomer voor Belgische artiesten, want ook VTM maakt deze zomer weer een muziekprogramma aan de kust. Na een succesvolle - en schijnbaar "eenmalige" - comeback van 'Tien om te zien' vorige zomer, komt er dit jaar een volledige reeks van 8 afleveringen van het muziekprogramma. Presentatoren Anne De Baetzelier en Willy Sommers trekken hiervoor naar de zeedijk in Westende.

Niels Destadsbader en Siska Schoeters

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!