Optreden Billie Eilish verhuist van Werchter naar Sportpaleis

vrijdag 29 november 2019 - 10:02
Bart Decoster
Geen Werchter Boutique pop-up komende zomer. De federale politie ziet het optreden niet zitten omdat het de veiligheid niet kan garanderen. De politie verwijst naar het feit dat er op dezelfde dag ook al openluchtfestivals in Boom (Tommorowland) en in Dour zijn.

Volgens organisator Live Nation is het om productionele redenen niet mogelijk het festival naar een andere datum te verplaatsen. Werchter Boutique pop-up wordt daarom geannuleerd. De tickets worden terugbetaald.

Sportpaleis

Het optreden van Billie Eilish, verhuist daarom naar het Antwerpse Sportpaleis ook op 19 juli.  De ticketverkoop voor dat concert start op zaterdag 7 december om 10u. Fans die een ticket voor het concert van Billie Eilish in Werchter op zak hadden, krijgen toegang tot een exclusieve voorverkoop op vrijdag 6 december vanaf 10u. Zij kunnen zich dus voor de start van de algemene ticketverkoop van een ticket voor het concert in Antwerpen verzekeren. Ze krijgen daar vandaag nog een mail over.

Discussie over zevende dag

Door het wegvallen van het concert op 19 juli, komt er dus geen zevende concertdag in Werchter. Daar was eerder discussie over. In principe kunnen er op de weide in Werchter maar zes optredens per jaar georganiseerd worden. Live Nation wou daar van afwijken omdat er ook nog TW Classic was bijgekomen met Paul McCartney. Maar nu blijft het dus bij zes optredens.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!