Voor de Vlaamse fans gaat Neil Diamond graag op de foto

dinsdag 26 januari 2021 - 12:00
Neil Diamond
Vorig weekend werd Neil Diamond door Radio 2 rijkelijk in de bloemen gezet naar aanleiding van zijn 80ste verjaardag. In de app van Radio 2 kregen we heel wat persoonlijke foto's van luisteraars met hun grote idool.

Net vóór het concert in het Sportpaleis van Antwerpen in 2011 liepen Monique Versmessen en haar vriendin Karine uit Overijse hun groot idool Neil Diamond tegen het lijf. Natuurlijk wou hij met hen op de foto!

Monique Versmessen

Ook in 2011 werd Neil Diamond ontvangen op het Antwerpse stadhuis voor een plechtigheid waarbij hij het Grote Boek van de stad mocht tekenen. Patrick Colman uit Schoten was er ook bij.

Patrick Colman

Toen Greet Haemers met haar echtgenoot in het Australische Sydney op zoek waren naar twee kaartjes voor het concert van Neil Diamond in het Opera House, kwamen ze toch wel de grootmeester zelf tegen.

Greet Haemers

Anita Bosmans uit Maaseik was in 2016 in Los Angeles voor de bruiloft van een familielid. Een bezoek aan de Hollywood Walk of Fame mocht niet ontbreken. Ze ging meteen op zoek naar de ster van haar favoriete artiest Neil Diamond.

Anita Bosmans

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!