Willy Sommers verliest mama: "Lieve mama, je hebt zoveel voor ons betekend"

vrijdag 4 oktober 2019 - 11:34
Willy Sommers liet gisteren via Instagram weten dat zijn moeder Marguerite overleden is. Ze werd 91 jaar. “Lieve mama, je hebt zoveel voor ons betekend. Nu moeten we je laten gaan”, schrijft Willy.

Deze zomer vertelde Willy nog in Plage Préférée hoe belangrijk zijn mama voor hem is. "Ik ga elke dag langs bij mijn mama. Ze volgt nog alles wat ik doe. Naast haar in de zetel ligt een agenda die ik voor haar uitprint met alles wat ik doe."

"Je mama is het belangrijkste in het leven"

Willy's vader stierf terwijl hij in het buitenland was. “Ik moest daar ook optreden en je mag het dan niet laten merken dat je vader gestorven is. Ik zou niet willen dat er nog eens zoiets met mijn moeder gebeurt. Dus wanneer we nu in het buitenland zijn, zeg ik ‘mama, ik bel je elke dag om 11 u.’, en dan ben ik blij dat ik haar stem hoor. Mijn droom is dat m’n moeder 100 jaar wordt. Ze is goed op weg, toch? Nog 9 jaar. Je mama, dat is het belangrijkste in je leven. Ik zie het ook aan mijn kinderen. Als ze iets aan mij vragen, vragen ze altijd ‘ja maar, mag het ook van mama?’”

Beluister het gesprek

Het bericht op Instagram

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!