Zieke P!nk en Justin Timberlake sterren tijdens Super Bowl

maandag 5 februari 2018 - 11:31
Super Bowl
Zondag stond de wereld stil in Amerika. Heel de natie - en ver daarbuiten - leefde mee met de Super Bowl, de grote finale van de American Football.

Naast het sportieve gaat er ook veel aandacht naar het muzikale aspect.

P!nk werd gevraagd om het Amerikaanse volkslied te zingen. Vereerd begon ze aan haar opdracht. Maar een artiest is ook in deze tijden maar een mens. En omdat de griep ook daar in het land is, was P!nk een beetje ziek. Net voor ze begon te zingen kon heel de wereld zien dat ze 'iets' uitspuwde. De ene dacht dat het kauwgum was. Volgens de zangeres was het een pilletje om beter te kunnen zingen. Waarna ze haar keel open zette en iedereen stil kreeg met de nationale hymne.

 

 

Geen nipplegate

De ster tijdens de Super Bowl was Justin Timberlake. Hij mocht al voor de derde keer optreden. In 2001 stond hij met *NSYNC op het podium. Drie jaar later mocht hij - met wederzijdse toestemming - aan de kleren van
Janet Jackson trekken. Iedereen sprak toen schande, wat resulteerde in de beruchte Nipplegate.
Zondag mocht Justin Timberlake zijn jongste album voorstellen. Daarnaast bracht hij ook een ode aan Prince, die via een projectie, meezong met "I would die 4 U".
De Super Bowl vond plaats in Minneapolis, de stad die ontegensprekelijk verbonden is met Prince.

Finale

De Superbowl werd verrassend gewonnen door de Philadelphia Eagles. Zij wonnen van de favorieten New England Patriots. De eindstand werd 41-33.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!