Zing jij mee op de Radio 2 Singalong?

donderdag 22 april 2021 - 07:00
Noteer zondag 19 december alvast in je agenda. Samen met Radio 2 en topdirigent Hans Primusz kan jij met nog 999 andere luisteraars meezingen met de beste hits en grootste klassiekers op de Radio 2 Singalong in deSingel in Antwerpen.

Echt iédereen kan meezingen met Radio 2 Singalong. Het maakt dus niet uit of je enkel in de badkamer zingt of dat je nu ook al in een koor zingt. Je wordt deel van een 1000-koppig koor en onderschat de kracht daarvan niet... Geoefende zangers trekken minder ervaren zangers mee naar een hoger niveau. David Van Ooteghem testte het zelf al eens uit tijdens een repetitie van Hans Primusz. 

Doe de stemtest zoals Siska Schoeters

Hans Primusz ging ook langs bij Siska Schoeters in 'De Madammen' en onderwierp haar alvast aan een live stemtest. Benieuwd welk stemtype je hebt? Doe net als Siska de stemtest en maak je klaar voor de Radio 2 Singalong.

Er is nog meer!

In aanloop naar het event krijg je tips en online workshops van Hans Primusz zelf om er nog meer plezier uit te halen. In de namiddag van zondag 19 december oefen je een laatste keer in deSingel in Antwerpen zodat je 's avonds zeker uit volle borst kan meezingen!

Claim je plaats in het koor en koop nu je ticket

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!