5 behaproblemen opgelost!

maandag 3 april 2017 - 14:14
Voor alle vrouwen die regelmatig problemen hebben met hun beha: jullie ellende is voorbij!

Borsten die boven de cup komen

Als je borsten boven je cup komen, is de kans groot dat je je een maatje groter zal moeten aanschaffen. Had je vroeger maat 85B, dan moet je misschien eens 85C proberen.

Ruimte over aan de bovenkant

De meeste borsten zijn nu eenmaal wat voller aan de onderkant dan aan de bovenkant. Probeer je behabandjes wat strakker aan te spannen, of probeer eens een demi-cup.

Glijdende schouderbandjes

Heb je al geprobeerd om de bandjes strakker aan te spannen? Dan is het waarschijnlijk tijd voor nieuwe bandjes, of een volledig nieuwe beha.

Behasluiting komt te hoog

1

Dit komt waarschijnlijk door een te grote omvangsmaat (het getal in je behamaat), gecombineerd met een te kleine cup (de letter in je behamaat). De oplossing: koop een beha met een kleinere omvangsmaat en een grotere cup (één maatje meer zou moeten volstaan). Bijvoorbeeld: had je eerst een 75B, probeer dan een 70C.

Snijdende bandjes

Bra-is-too-tight

Het eerste wat je kan doen is eens naar de lengte van je schouderbandjes kijken. Soms worden ze te strak gedaan, omdat de beha zelf niet genoeg steun geeft. Maak ze wat losser zodat ze comfortabeler zitten. Of probeer een beha met een kleinere omvangsmaat en een grotere cupmaat. 

Ondervind je nog steeds problemen, ga dan naar een lingeriewinkel en vraag hulp aan de verkopers/verkoopsters bij de zoektocht naar een nieuwe beha. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!