Ontdek onze nieuwe app!

donderdag 7 januari 2021 - 06:01
Luister én kijk live naar je favoriete programma. Check de meest recente radiofragmenten via Radio 2 Select. Ontdek ons podcastaanbod en onze digitale streams. Reageer op programma’s en volg het nieuws uit jouw regio op de voet. Het kan allemaal via de nieuwe Radio 2-app!

Geen twijfel mogelijk: luisteren en kijken naar Radio 2 wordt vanaf nu nog leuker en makkelijker. Met de vernieuwde Radio 2-app neem je de meest recente radiofragmenten, de beste podcasts en al het nieuws uit je regio overal mee naartoe. Luister naar wat je wil, waar je wil en zo lang je wil.

Je hebt een nummer gehoord en je wil weten wie de uitvoerder is? Dankzij onze playlists kom je het zo te weten! Iets gehoord, maar het einde gemist omdat de postbode een pakje kwam leveren? Zoek het op via Radio 2 Select. Daar kan je fragmenten snel en gemakkelijke herbeluisteren en je kan ze ook delen vanuit de app met je familie, vrienden of collega’s.

Reageren met emoji's

Reageren op een programma gaat supersnel en nu mét emoji's! Je bezorgt ons foto's en video's in een vingerknip en via onze digitale streams, Radio 2 Bene Bene en Radio 2 Unwind kan je ook non-stop naar muziek luisteren. Muziek van bij ons bij Radio 2 Bene Bene en muziek om heerlijk te ontspannen bij Radio 2 Unwind.

Ken je onze podcasts al? Via de nieuwe app wordt het makkelijker dan ooit om ze te beluisteren. Christel Van Dyck en haar gasten in De Rotonde? Je ontdekt ze allemaal in onze podcast en kan ze herbeluisteren wanneer je maar wil. 

Ontdek het zelf!

Download de nieuwe Radio 2-app voor iOs of Android via deze link.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!