De Rocker Logistics ruilt Wetteren in voor Zele. Directeur Denutte: "De opslagplaats en het personeel breidt uit."

woensdag 11 december 2019 - 16:43
Manon Dupont
Foto: De Rocker Logistics
Het Wetterse bdrijf De Rocker Logistics verhuist in de zomer van 2020 naar Zele, én zal daar fors uitbreiden, wat meer tewerkstelling zal geven. De Rocker is gespecialiseerd in opslag en vervoer van voeding. Op het nieuwe terrein zal dubbel zoveel opslag mogelijk zijn. Het bedrijf heeft ook activiteiten in Baasrode, en die blijven daar gewoon bestaan.

De Rocker Logistics is een logistitiek bedrijf uit Wetteren dat gespecialiseerd is in de opslag en het transport van voeding. Het bedrijf zal in de zomer van 2020 verhuizen van Wetteren naar Zele. Het bedrijf heeft meer opslagplaats nodig.

Personeel krijgt inbreng

Het bedrijf heeft meer opslagplaats nodig en vindt dat op het industrieterrein Wijnveld in Zele. "De terreinen in Wetteren barsten uit hun voegen, in Zele is nog plaats en dat blijken perfecte terreinen te zijn", zegt directeur Rudy Denutte. Het personeel uit Wetteren maakt ook de overstap naar Zele. "We hebben nagegaan of dat haalbaar was voor ons personeel en dat bleek zo te zijn. Hierdoor hebben we de stap gezet naar Zele", aldus directeur Denutte.

Meer plaats én werk

Op het nieuwe terrein zal dubbel zoveel opslag mogelijk zijn. "Hierdoor zullen wij ook groeien als bedrijf en zal ons personeel ook meegroeien. We verwachten een groei van 30 à 40% tegen 2021. Momenteel hebben we een vijftigtal werknemers, dat zullen er binnenkort 75 of meer kunnen zijn", zegt directeur Denutte. Het bedrijf heeft vooral chauffeurs en magazijniers nodig. 

De Rocker Logistics heeft ook activiteiten in Baasrode, die afdeling blijft gewoon bestaan.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!