Tickets bekerfinale KAA Gent vliegen de deur uit

maandag 15 april 2019 - 14:37
Amelie Outters
Lange rij aan de Ghelamco Arena, voor de ticketverkoop van KAA Gent
Foto: Radio 2
De ticketverkoop voor de bekerfinale van KAA Gent tegen KV Mechelen is een groot succes. De supporters staan al de hele dag in lange rijen aan te schuiven aan de Ghelamco arena. Sommigen kwamen zelfs bijzonder vroeg uit de veren om de beste plekjes te kunnen bemachtigen.


Op 1 mei speelt KAA Gent in het Koning Boudewijnstadion in Brussel de bekerfinale tegen KV Mechelen. Dat is een heel belangrijke match, omdat die bepaalt of de Buffalo's Europees mogen meespelen. De trouwe supporters willen daar natuurlijk bij zijn en blokkeerden 15 april 2019 in de agenda, want om 12u begon de ticketverkoop voor abonnees.

Om 6u15 opgestaan

Om 6u50 arriveerde Renaud Leroy als eerste aan de Ghelamco arena in Gent. "Het is vandaag mijn verjaardag! Ik ben om 6u15 opgestaan om hier naartoe te komen. Ik ga zometeen goede plekjes kopen voor mij en mijn vader op 1 mei!" Vanaf dan sijpelde het volk langzaamaan toe. En zo'n 3 uur voor de verkoop van start zou gaan, stond er al een lange rij

Kans gemist? Groot scherm op Sint-Pietersplein!

Er zijn in totaal 20.000 tickets beschikbaar voor de Gentse supporters, waarvan een groot deel (ongeveer 16.000) voor de supporters met een abonnement is. Zij kregen vandaag dus als eerste de kans om een ticket te bemachtigen en hebben nog tijd tot en met zaterdag 20 april.

Op dinsdag 26 april start de ticketverkoop voor de fans zonder abonnement. Supporters die geen ticket kunnen bemachtigen, kunnen de bekerfinale op 1 mei volgen op een groot scherm op het Sint-Pietersplein.

De eerste KAA Gent supporters in de rij voor de ticketverkoop

De jarige Renaud Leroy (tweede persoon van rechts) en andere supporters die als eerste in de rij stonden

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!