VIP-Tickets voor Ros Beiaardommegang als… je je huis verkoopt

maandag 9 december 2019 - 20:00
Anke Van Meer
Foto: Facebook
Goed nieuws voor wie nog geen tickets heeft voor de Ros Beiaardommegang. Een immokantoor uit Dendermonde geeft twee VIP-tickets weg aan wie zijn huis verkoopt via hun bureau. Let op: het huis moet wel in het centrum van Dendermonde liggen. “De Ros Beiaardommegang leeft in Dendermonde, vandaar deze ludieke actie”, klinkt het bij het kantoor.

Een tijd geleden kampeerden er nog zo’n 600 inwoners van Dendermonde op de Grote Markt om een plaatsje op de tribune tijdens de Ros Beiaardommegang te bemachtigen. Wie daar naast de hoofdvogel schoot, heeft nog één kans: zijn of haar huis verkopen. Immokantoor ERA Vander Cruyssen uit Dendermonde geeft namelijk twee tickets weg aan wie binnenkort verhuist.

Exclusieve plaats

“We merken dat de Ros Beiaardommegang een groot succes is en daarom doen wij nu een actie voor mensen die in het centrum van Dendermonde hun woning willen verkopen”, legt Jonas Vander Cruyssen van het immokantoor uit.  “We bieden hen gratis twee VIP-tickets aan op de Grote Markt met eten en drinken zodat ze van de ommegang kunnen genieten op een exclusieve plaats.”

Groot succes

“Er is al reactie op gekomen, maar dat zijn dan voornamelijk bestaande klanten”, zegt Jonas Vander Cruyssen nog. “Ik heb bijvoorbeeld iemand aan de lijn gehad die zijn woning al verkocht had bij ons. Er was ook nog iemand die zijn woning een tijdje geleden bij ons had aangeboden. Maar helaas telt dat niet mee. We hebben slechts 10 tickets, het aanbod is beperkt dus daarom mogen alleen de mensen meedoen die hun huis tussen de maand december en mei verkopen. De eerste vijf mensen die hun woningen verkopen via ons, krijgen de tickets.”

De Ros Beiaardommegang vindt 24 mei plaats. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!