Willy Sommers leerde zijn vrouw kennen dankzij Christoff: "Hij verraste Cindy met een etentje met mij"

woensdag 14 augustus 2019 - 10:30
In een openhartig gesprek met Kim Debrie vertelt Willy Sommers hoe hij zijn vrouw Cindy leerde kennen. Een heerlijk liefdesverhaal!

Willy is intussen 21 jaar samen met Cindy. Ze kwam in zijn leven na een paar stukgelopen relaties. “Op een bepaald moment was mijn relatie met Isabelle afgelopen, en ik had het even gehad met relaties. Je begint ook te twijfelen, kunnen ze wel met mij leven? Ik heb mijn job als artiest, ik ben veel weg, ik heb succes bij de vrouwen. Ik dacht even alleen te blijven, en ik wou al zeker geen relatie met een jongere vrouw, want daar kreeg ik toen veel kritiek op."

Christoff als Cupido

Toch herhaalde de geschiedenis zich, met niemand minder dan Christoff die speelde voor cupido. “Cindy was geen fan die elke week kwam. Zij woonde in Schepdaal, ik in Lennik, twee dorpen die aan elkaar grenzen. Als ik in de streek optrad, kwam zij wel eens. Het was een mooie verschijning, een jong lief meisje! Maar daar bleef het ook bij."

"Maar dan zei Christoff tegen mij dat hij een goede vriendin had, die wou verrassen voor haar verjaardag met een etentje met mij. Dat bleek Cindy te zijn. Toen ze mij zag, zakte ze door de grond. Ze kon het niet geloven, ze moest in haar wang knijpen van ‘is dat de echte Willy?’. En zo zijn de eerste contacten gekomen. Er is niks gebeurd die eerste avond, maar een paar weken daarna had ik een emotionele avond, ik zag het niet meer zitten om alleen te zijn. Ik ging naar een restaurant in Brussel. Ik nam een aperitief, een glaasje wijn, en ik dacht bij mezelf, zie mij hier nu zitten, alleen. Ik belde naar Cindy, ‘ik zit alleen op restaurant en ik heb gezelschap nodig, kom je af?” Cindy zei ‘dat gaat niet, ik zit in bad.’ Een kwartier later stond ze daar, haar haar niet gebrusht, kletsnat. En daar is onze relatie begonnen.” 

Een kwartier later stond ze daar, haar haar niet gebrusht, kletsnat.

Vrijheid belangrijk

Cindy is 23 jaar jonger, maar bang dat ze op zoek gaat naar een jonger blaadje is Willy niet. “Dat zou kunnen, maar ik denk niet dat ze het gaat doen. Ik heb het gevoel dat ze zich goed voelt in onze relatie. We geven elkaar vrijheid, als je te veel gebonden bent, dan loopt het slecht af. Maar ik heb het gevoel dat sinds we kinderen hebben, ook omgekeerd, vrouwen respecteren dat we een gezin hebben. Oneerbare voorstellen krijg ik zelf nog weinig. Ik ga er niet op in, ik heb het ook wel gehad, in de tijd met mijn ‘verborgen dochter’, dat hing als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd, ik wil zulke toestanden niet meer in mijn privéleven.” 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!