Radio 2 steunt de artiesten van bij ons met muziekstream Radio 2 Bene Bene

zaterdag 25 april 2020 - 06:00
Radio 2 lanceert een eigen stream met alleen maar muziek van bij ons: Radio 2 Bene Bene.

Radio 2 én de luisteraars van Radio 2 dragen de artiesten van bij ons in deze bijzondere tijden een warm hart toe. De Grootste Familie was altijd al de grootste supporter van de artiesten in Vlaanderen: 30% van de airplay bestaat uit Nederlandstalige nummers en ook 30% van de muziek die Radio 2 draait, is hier gemaakt. 

Eind maart gaf Radio 2 de Vlaamse artiesten nog een extra duwtje in de rug door een hele dag enkel artiesten van bij ons te draaien. Onder de noemer Radio 2 Bene Bene steunde de zender samen met de luisteraars, al onze lokale muziekproducties.

Nu gaat Radio 2 nog een stapje verder met de lancering van een muziekstream. Iedereen kan vanaf dan de hele dag lang, 24/7, genieten van alleen maar artiesten van bij ons via de Radio 2 Bene Bene-stream in de app van Radio 2.

En er is nog meer!

Zaterdag 25 april tussen 13 uur en 18 uur vieren Christel Van Dyck en Kim Debrie de lancering van de stream met 5 uur lang muziek van bij ons. Ook Willy Sommers, The Starlings en Emma Bale feesten mee: je kan met hen een gesprek hebben via de app als fan! 

Uiteraard zijn er ook dit weekend weer Beste Buren Huiskamerconcerten met alleen maar artiesten van bij ons. Dit weekend geven onder meer Bart Herman, Belle Perez en Tom Helsen live het beste van zichzelf in de Radio 2-app. Bart Herman brengt op zaterdag voor het eerst live zijn cover van 'Bleke Lena', die hij  lanceerde ter ere van Raymond.

Vriend aan huis

De artiesten van bij ons zijn vriend aan huis bij Radio 2. Ook in deze vreemde coronatijden willen wij hen - en hun fans - volop steunen. Intussen kwamen heel veel positieve reacties op De Beste Buren Huiskamerconcerten en op ons programma Radio 2 Bene Bene. Daarom lanceren we graag een muziekstream volledig opgehangen aan artiesten van hier.

Rino Ver Eecke (nethoofd Radio 2)

Hoe kan je volop genieten van Radio 2 Bene Bene?

Genieten van Radio 2 Bene Bene kan helemaal gratis via de Radio 2-app. Die kan je downloaden op je smartphone via app.radio2.be.

Eenmaal je de app hebt gedownload en geopend, klik je rechtsonder op 'Kies radio'.

Linksboven zie je het logo van Radio 2 Bene Bene. Klik erop en luisteren maar! Veel plezier!

Meer weten over onze app en wat je er zoal mee kan doen? Ontdek het in onderstaand artikel!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!