Inboedel failliete Thomas Cook Gent te koop

woensdag 9 oktober 2019 - 12:33
Anke Van Meer
thomas cook
Foto: Belga
Vanaf vrijdag kan je bieden op de inboedel van de failliete Gentse reisorganisator Thomas Cook. Het veilinghuis Troostwijk zal alles uit de burelen verkopen. De opbrengst zal gebruikt worden om de openstaande schulden uit te betalen.

Reisorganisator Thomas Cook uit Zwijnaarde, bij Gent, werd eind september failliet verklaard in de nasleep van problemen bij het Britse moederbedrijf. Het bedrijf had een te grote schuldenberg. Om het achterstallige geld zo goed mogelijk te recuperen, wordt de volledige inboedel nu geveild. Veilinghuis Troostwijk plaatst vrijdag 11 oktober alles online, dan kan het bieden beginnen. Er is ook een kijkdag voorzien op donderdag 17 oktober. Op 21 oktober weten bieders wat ze hebben binnengehaald.  

"Ex-werknemers zullen meebieden"

“Bedrijven én particulieren kunnen kantoormeubilair kopen zoals bureaustoelen, tafels, printers en nog veel meer”, vertelt Joos Dauwe van het veilinghuis. “Verder zijn er geen speciale dingen te koop. Ik vermoed wel dat de mensen die jarenlang in de kantoren van Thomas Cook hebben gewerkt, zullen bieden op de bureaustoel waar ze al die tijd op gezeten hebben.”

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!