Heel wat drugs en luxegoederen in beslag genomen in Kortrijk

vrijdag 13 december 2019 - 11:38
Barbara De Jonckheere
Grote buit aan drugs en luxegoederen in beslag genomen
Foto: Radio 2
De politie van Kortrijk heeft na maandenlang speurwerk voor tienduizenden euro's aan luxegoederen in beslag genomen. Dat gebeurde bij negen huiszoekingen in onder meer Kortrijk, Marke, Gullegem, Lauwe en Harelbeke.

De luxegoederen vonden ze bij drugsdealers. Er werden vijf verdachten opgepakt, twee van hen zijn aangehouden. Het gaat om twee jongeren van 22 en 23 jaar uit Marke en Lauwe. Tijdens de verschillende huiszoekingen is een hoeveelheid cocaïne met een straatwaarde van 45.000 euro gevonden. Er is ook 48.000 euro cash geld en voor tienduizenden euro aan luxegoederen in beslag genomen.

(Lees verder onder de foto)

Stevige buit

De speurders vonden onder meer een Rolexhorloge van 38.750 euro, schoenen van de merken Louboutin, Philipp Plein en Gucci, kledij van Louis Vuitton, Hermès, Philipp Plein en Gucci en handtassen van Louis Vuitton. Verder zijn er ook twee auto's, een televisietoestel, verschillende smartphones, een revolver met patronen en een pers om cocaïne in blokken te persen gevonden. De onderzoeksrechter kan later beslissen om al die spullen openbaar te verkopen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!