Speel mee en win een duo VIP-ticket voor Klassiekers aan Zee in Middelkerke

woensdag 21 juli 2021 - 07:00
Op 22 augustus kan je in Middelkerke gaan luisteren naar 'Viva Verdi', een bloemlezing van de mooiste aria's en spectaculairste koorwerken van Verdi. Denk Nabucco, Rigoletto of Aida, om er maar een paar te noemen. Het wordt het grootste klassieke openluchtconcert van de Belgische kust. Een indrukwekkend muzikaal feest in een decor van duinen en zee.

Verdi, dat is de Lennon-McCartney van de 19de eeuw. Al zijn composities werden wereldhits. Artistiek directeur Robert Groslot nemen een duik in het enorme oeuvre van de Italiaanse meester en hebben voor ons de mooiste aria’s en spectaculairste koorwerken van de Italiaanse grootmeester verzameld. 

De solisten zijn topstemmen van de Vlaamse operawereld met sopranos Karen Vermeiren, Lisa Mostin en Charlotte Wajnberg en tenor Stefan Cifolelli. Het koor Fine Fleur krijgt een hoofdrol in de talrijke overbekende koorwerken. Maestro Robert Groslot dirigeert zijn symfonisch orkest The Great Globe Orchestra voor wat ongetwijfeld een onvergetelijke muzikale avond belooft te worden. 

Speel mee en win

Wil je er bij zijn in Middelkerke op 22 augustus, geef dan snel antwoord op onze vraag. Je kan een VIP-ticket winnen voor twee.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!