Burgemeester van Veere in Nederland: “Hou je zo veel mogelijk aan de regels, dan kunnen we allemaal van het mooie weer genieten!”

donderdag 13 augustus 2020 - 18:00
Mensen zoeken deze dagen verkoeling aan de kust. Niet alleen onze Belgische kust is populair, maar ook over de grens in Zeeland is het druk. De burgemeester van Veere, Rob van der Zwaag, vertelt in ‘Spits met Niels’.

We hebben heel vaak Duitse of Belgische gasten. Zij nemen elk jaar toe. Dat is ook nu het geval. Door het liedje ‘Zoutelande’ hebben we natuurlijk wel een enorme toename gezien. Dank daarvoor! Dit jaar zien we gelijke aantallen. De Duitse en Belgische badgasten blijven komen en dat is goed nieuws.”

Coronamaatregelen

Iedereen moet zich aan de regels houden uiteraard. Als je naar de supermarkt gaat, kan maar één persoon naar binnen. Anders wordt het er te druk en kan je geen anderhalve meter afstand houden. Probeer je zo veel mogelijk aan die regels te houden en dan kunnen we allemaal van het mooie weer genieten. Ook Vlamingen zijn welkom en hebben het hier heel gezellig! We hebben 34 km kust in de gemeente Veere.”

Check hoe druk het is op het strand van Veere via www.strandwijzerveere.nl

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!