Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Spits

Eten zoals onze voorouders oftewel paleo-eten

di 31 mrt. - 2:28

Heb jij al eens Paleo gegeten? Dat is eigenlijk gewoon eten op de manier van de holbewoners.

Heb jij al eens Paleo gegeten? Dat is eigenlijk gewoon eten op de manier van de holbewoners. Het is een hype aan het worden. Er bestaan al aangepaste kookboeken. En het gebeurt ook in Mijn Popuprestaurant bij Jonas en Fee in Aalst.

[ds nid:43711|build_mode:teaser]

Varkensvlees:

Duke Of Berkshire (Carré met been (2pers)
Op de gril gegaard (3 minuten aan elke zijde)
Te verkrijgen: Slagerij Daens in Aalst

Crème van Aalsterse Ajuin:
2 ajuinen in 4 snijden & garen op de BBQ.
Samen met 1 teentje look, fijn mixen & kruiden met peper en zout

Worteltjes:
Jonge wortel met loof, net onderzetten met Groentebouillon. Kruiding = Citroen tijm, laurier, koreanderzaadjes, peper & zout. Afwerken met amandelolie.

Bionaise:
Dragonazijn (8el) + Witte Wijn (4el) + 4eierdooiers tot warme sabayon kloppen.
Dan 200ml biologische koolzaadolie (koud geperst) toevoegen.
Afwerken met 2el Dragon (fijngesneden), 1el fijngesnipperde citroentijm, en 1 el fijngesnipperde sjalot.

Zoete Aardappel:
In plakken snijden, en marineren (2u) in citroentijm, olijfolie, peper & zout, sinaasschil & sap (van 1 appelsien)
Grillen tot ze gaar zijn.

Recept: Pieter-Jan Lint
www.intuitivecooking.be

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet