Frank Eeckhout van de supportersfederatie over komst Karel Van Eetvelt bij Anderlecht: "De timing zit er compleet naast, ze hadden beter een week gewacht!"

dinsdag 14 januari 2020 - 15:58
Het is het nieuws van de dag voor Anderlecht. Met Karel Van Eetvelt en Wouter Vandenhaute stroomt vers bloed binnen. Broodnodig om paars-wit een nieuw elan te geven. Maar wat vinden de supporters ervan?

Héél onverwacht

"We hadden het niet zien aankomen", zegt Frank Eeckhout van de supportersfederatie. "Totaal niet. Ze hebben het goed stil gehouden, misschien wel omdat ze bang waren dat het in extremis zou afspringen. Dat Vandenhaute naar Anderlecht komt is een goede zaak. Die heeft ook geld. Karel Van Eetvelt is al van jongsaf supporter en hij kent wat van zakendoen. Een voetbalclub leiden is toch wel iets anders. Je hebt hier niet alleen het 'personeel' maar ook de supporters en daar gaat veel emotie mee gepaard."

Timing er compleet naast

"De timing zit er volgens ons compleet naast", zegt Frank. "In  aanloop naar de wedstrijd tegen Club Brugge, zondag, alle rust is weg hé! En er is al zoveel geweest dit jaar. Het mag dan wel nodig zijn, ze hadden misschien beter een week gewacht. Wij zijn alvast van plan om de nieuwe CEO aan de tand te voelen op de vergadering van 28 januari. Waar willen ze met Anderlecht naartoe, dat willen we weten!", besluit Frans. 

Frank Eeckhout

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!