Josefien en Chaya zijn de nieuwe Annie

maandag 1 juli 2019 - 17:30
Music Hall brengt in Kursaal Oostende de avonturen van het dappere weesmeisje Annie terug op de planken. Geen ‘Annie, de Musical’ zonder Annie, dus werd er op zoek gegaan naar jong talent om de rol in te vullen. Vanessa Vanhove zat in de jury voor Radio 2 en zij mocht twee meisjes gaan verrassen met het goede nieuws dat zij gekozen zijn voor de rol.

Na spannende audities zijn Josefien Derijcke en Chaya Van Mol uitgekozen om afwisselend de rol van Annie te vertolken. De twee meisjes volgen Laura Tesoro, Pommelien Thys (#LikeMe) en Deborah De Ridder op in de rol van Annie.

Josefien was in 2015 finaliste in The Voice Kids bij team Natalia, terwijl Chaya al schitterde in het kinderkoor van de grootse opera ‘La Bohème’ in Vorst Nationaal.

Ze zijn allebei gemaakt voor de rol!

Vanessa Vanhove

Gaan kijken?

Je kan van 14 tot en met 17 november 2019 in Kursaal Oostende gaan kijken naar deze Broadway-klassieker. Daarna gaat de Vlaamse versie naar Capitole Gent (20 – 24 november 2019) en Stadsschouwburg Antwerpen (18 februari – 1 maart 2020). Tickets kan je kopen via de website van Music Hall.

Sfeerbeelden van de audities

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!