Karl Vannieuwkerke over nieuwe programma 'Vive la Vie': "Voor het eerst in héél lange tijd ben ik gezond nerveus!"

maandag 29 juni 2020 - 17:50
Weinig sport deze zomer en (voorlopig) geen nieuw seizoen van Vive Le Vélo op één. De Ronde van Frankrijk is er pas later dit jaar. Karl Vannieuwkerke heeft zijn studio dan maar opgebouwd in Ieper voor een alternatief.

Een ode aan het leven

"Het wordt een ode aan het leven, we mikken niet op de actualiteit. Maar we gaan mooie herinneringen ophalen en mooie gesprekken houden. Vandaar ook de titel 'Vive la Vie', 'Léve het Leven'. Er is nu stilaan een herstel van ons land na die moeilijke corona periode. En met die positieve vibe willen we de zomer inzetten. We trekken van Ieper naar Sint-Pieters-Voeren, het hele land door. De mensen gaan ons ergens in het land tegenkomen! Voor het eerst in héél lange tijd ben ik nerveus. Gezond nerveus!"

Geen publiek

"We hebben wel gezegd waar we naar toe gaan maar de exacte locaties niet doorgegeven. Het is niet de bedoeling dat mensen afkomen. Misschien niet te vermijden, maar als je dan dan toch komt, kom dan alleen mét mondmasker en hou je social distance!"

Vaste gaste Astrid Stockman

"Vanavond heb ik Bart Peeters en Ronny Mosuse te gast in Ieper. Ze zijn nu in de stad aan het wandelen. Ik heb ook een vaste gaste aan de piano, Astrid Stockman, de operazangeres. We gaan ook op zoek naar mensen in de ruime Westhoek. Maar ik verklap niet wie, de mensen moeten maar kijken straks", lacht Karl.

 

Vive la Vie om 21.30 op één

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!