Sarah Wenes van Team Belgium for Australia: "Wij breien buideltjes voor weeskangoeroes in Australië!"

dinsdag 7 januari 2020 - 16:48
Sarah Wenes heeft een Facebookgroep opgericht om dieren in Australië te helpen die door de bosbranden wees zijn geworden. Dat deed ze niet zomaar.

Buidels voor wees kangoeroes

"Help de dieren in Australië ook eens", zegt Sarah Wenes. "Want die hebben het heel moeilijk door de zware bosbranden daar. Gisteren zag ik dat ze in Australië een Facebookgroep hadden opgericht om spulletjes te breien om dieren te helpen. En dan heb ik samen met een vriendin een Belgische groep opgericht. Wij breien allerlei dingen voor kangoeroes, egels, kleine muisjes, voor vleermuisjes ook. Hangmatjes voor vleermuizen! En buidels voor weeskangoeroes."

Small medium en large

"Er is een lijst op de Australische Facebookgroep waarop we zien wat ze nodig hebben. We krijgen de maat ook door en ze werken met small, medium en large! Nu moet alles nog daar geraken en net vandaag hebben we goed nieuws gekregen dat een koppel 1000 euro wil betalen om een pak van vijf kilo breiwerk naar daar te sturen. Maar iedereen mag nog altijd mee doen. Gewoon even kijken op onze Facebookgroep wat we nog nodig hebben. Het moet niet altijd over geld gaan!"

Sandra Wenes

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!