'Thuis' viert 5000ste aflevering met eigen Monopoly-spel

dinsdag 13 april 2021 - 16:49
Foto: Eén
Binnenkort kan je het bordspel Monopoly ook spelen in een 'Thuis'-editie. De spelregels blijven dezelfde, maar de personages en typische plaatsen uit 'Thuis' krijgen een rol in het spel. Actrice Annick Segal, Rosa in 'Thuis' vertelde er alles over in 'Spits met Niels'.

Vrijdag zendt Eén de 5.000e 'Thuis'-aflevering uit en dat wordt gevierd met een gloednieuw Monopoly-spel. Annick Segal maakt al deel uit van de cast sinds de eerste aflevering in 1995. "Ongetwijfeld komen er nog 5000 nieuwe afleveringen en meer, maar omdat er nu geen groot feest kan zijn door corona vieren we het met dit nieuwe spel", legt Annick Segal uit. "Hopelijk kunnen we het binnenkort met een bubbel van vier spelen om er samen veel plezier aan te beleven."

"De Meir is de werkplek van Bob en Louis geworden"

"De straten zijn allemaal vervangen door zaken uit 'Thuis'. De Meir is de werkplek van Bob en Louis geworden bijvoorbeeld", vertelt Annick. Of met wat geluk zal je een nieuwsjaarscentje van Marianne kunnen verdienen of wie weet win je een weddenschap van Eddy aan de hand van een algemeen fonds- of kanskaart. 

Het spel is wel nog niet helemaal af, het ligt pas effectief in de winkel in het najaar. 'Thuis'-kijkers mogen zelf nog twee velden invullen, die van de strafste ondernemers. Je kan stemmen op de strafste ondernemers van 'Thuis' via een.be/thuismonopoly. De twee strafste zaken die uit de stemming komen, krijgen effectief een veld op het spel. Waldek, Kobe en ik hopen dat de Stevenson uiteraard als winnaar uit de bus komt!"

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!